Een stapelbare antieke boekenkast: meer ruimte in uw woning

Stapelbare antieke boekenkast

Een efficiënt opbergsysteem voor uw boeken?

Bij Heineman Antiek kunt u terecht voor de aanschaf van een antieke stapelbare boekenkast. Deze boekenkasten zijn verkrijgbaar in eiken of mahonie hout. Al 55 jaar lang zijn wij gespecialiseerd in de in – en verkoop van antieke meubelen uit Engeland. De Engelse ‘we gooien niets weg’ traditie levert de prachtigste antiek juweeltjes op die Heineman zelf voor u naar Nederland haalt. Daarnaast zijn antieke meubelen ook heel duurzaam.

Bekijk ons assortiment

Een ruime collectie antieke stapelbare boekenkasten

Bij Heineman Antiek vindt u een ruime collectie aan antieke meubelen, waaronder de stapelbare boekenkast. Met zo een stapelbare boekenkast kunt u de ruimte efficiënter indelen. Naast het aanbod aan stapelbare boekenkasten, hebben wij nog veel meer antieke meubels. Voor elke ruimte hebben wij een gepast meubel. De stapelbare boekenkast stamt net als ons ander antiek af uit de periode van 1800 tot 1880. Door het tijdloze uiterlijk, is het goed mogelijk om zo een antiek meubelstuk te combineren in een modern interieur.

 

Vrijblijvend een kijkje nemen

Wie interesse heeft in een antieke stapelbare boekenkast of in andere antieke meubelen, is natuurlijk van harte welkom om een kijkje te nemen in onze collectie van ruim 350 meubelen. Deze wordt regelmatig aangevuld. Wij staan u ook graag bij met advies.