Antiek restauratie bij Antiek Heineman

Bij Antiek Heineman hebben we al meer dan 55 jaar ervaring in het restaureren van een groot deel van de meubels die we te koop aanbieden. Naast onze winkel hebben we een speciale afdeling gewijd aan antiek restauratie. Onze ruime werkplaats is goed uitgerust om meubels weer in perfecte staat te brengen.

Wij hebben ons gespecialiseerd in het restaureren van antiek uit de periode 1800 tot 1880. Echter, ook voor het restaureren van oudere of nieuwere meubels kunt u bij ons terecht. Recent zijn we gestart met de restauratie van antieke meubels voor particulieren.


Uw antieke meubelen restaureren voor een perfecte staat

Wilt u graag uw antieke meubels laten opknappen? Neem dan contact met ons op. Wij beoordelen vrijblijvend uw meubel en stellen op basis daarvan een kostenoverzicht op, zodat u duidelijk weet waar u aan toe bent. Het restaureren van uw antieke meubels is niet alleen een ambacht, maar ook een duurzame keuze. U verlengt hiermee de levensduur van uw antiek, zodat u er nog jarenlang van kunt genieten.

Welke antieke meubelen restaureren wij?

Bij Antiek Heineman zijn we gespecialiseerd in het restaureren van diverse antieke meubelen. Onze vakmensen zetten zich in voor het herstel en behoud van unieke stukken die de tand des tijds hebben doorstaan. De meubelen die wij restaureren zijn onder andere stoelen, tafels, kasten en andere antieke meubelen.

Wanneer u kiest voor antiek restauratie bij Antiek Heineman zullen we uw meubelen restaureren. Het restaureren kan bestaan uit het bewerken van het hout, conserveren van de meubelen en het politoeren en herstellen.

Het doel van antiek restauratie is het behoud en herstel van antieke voorwerpen en meubelstukken, met het oog op het behouden van de oorspronkelijke staat van de meubelen.

Foto's

 

Beoordeling voor de restauratie van antieke meubelen 

Bij Heineman Antiek beschikken we over een goed ingerichte werkplaats waar de antiek restauratie plaatsvindt. Ons vakmanschap stelt ons in staat om uw antieke stukken weer in perfecte staat te herstellen. Onlangs hebben we onze diensten ook opengesteld voor particulieren met te restaureren antiek. 

  • Wij controleren de restauratie van uw antiek.
  • Op basis van onze waarnemingen stellen we een kostenoverzicht op.
  • U weet precies wat uw uitgaven zullen zijn.

Benieuwd hoe wij uw antieke meubels restaureren? Neem direct contact met ons op. Wij adviseren en informeren u graag voor het restaureren van uw antieke meubelen.

Elke 4-6 weken nieuwe meubels

Heineman Antiek heeft zich gespecialiseerd in antieke meubels uit Engeland. Naast het restaureren van antieke meubelen heeft Antiek Heineman een antiek winkel. Wij ontvangen elke 4-6 weken nieuwe meubels om onze voorraad aan te vullen. Door de tijdloze uitstraling van onze meubels zijn ze uitstekend te combineren met eigentijdse modellen.