Engels antiek

De sfeer van Engels antiek in huis halen? Dan nodigen wij u vriendelijk uit eens een kijkje te nemen in onze ruime collectie aan antieke meubelen. Onze meubelen worden exclusief gerestaureerd uit Engels antiek hout. Engels antiek zorgt ervoor dat er een aparte sfeer gecreëerd wordt in uw woonruimte of kantoor.


Inkopen bij betrouwbare groothandelaren

Heineman Antiek is een echt familiebedrijf. Samen trekken zij naar het platte land van Engeland voor het inkopen van het Engels antiek bij groothandelaren. Deze groothandelaren zijn betrouwbare leveranciers, die het zoekwerk naar antieke stukken doen. Het antiek laten wij voor het grootste deel in Engeland zelf restaureren. Daar is het vakmanschap namelijk erg groot. Elke vier tot zes weken laten wij meubels halen. Zo blijft onze voorraad up to date.

Engels Antiek met unieke inruilgaranties

Koopt u wat bij ons, dan mag u deze eenmalig komen inruilen voor een ander meubel van gelijke of hogere waarde. Wij handhaven daarbij een inruilperiode van 1 jaar op alle meubels vanaf € 1000,-. Op stoelen en gestoffeerde meubels geldt geen inruilgarantie.