antieke salontafel

Een antieke salontafel voor uw woonkamer?

Wat dacht u dan van een antieke salontafel? Maak uw woonkamer compleet met een tijdloze salontafel. Door de veelzijdigheid van antieke meubels past een antieke salontafel perfect in elk interieur. Bekijk hieronder ons assortiment antieke salontafels. 

Foto's

Eiken salontafels: stijlvol en duurzaam

Bij Heineman Antiek vindt u een antieke salontafel die uw interieur een smaakvolle uitstraling verleent. Door het massief en duurzaam hout gaat het nog voor langere tijd mee. Onze antieke salontafels zijn te verkrijgen in verschillende afmetingen, uitvoeringen en houtkleuren. Een unieke antieke salontafel is door velen gewild. De donkere kleur is prachtig en brengt meteen een andere sfeer in uw woonkamer. Een antieke salontafel maakt het geheel compleet. Bij ons zijn ook antieke salontafels met laden en deuren te verkrijgen in verscheidene vormen.

 

Antieke salontafels voor iedere smaak

Voor iedere smaak is er zeker een meubel te vinden. Komt u er niet zelf uit? Roept u gerust de hulp van onze experts in. Zijn staan u bij met deskundig en persoonlijk advies. Onze showroom is gevestigd aan de Hoevelakenseweg 194 te Terschuur (Gemeente Barneveld). Bij ons staat er altijd een kopje koffie voor u klaar.