Antieke kabinetten in prima conditie bij Heineman Antiek

Ruime collectie antieke kabinetten
In de collectie van Heineman Antiek zijn er enkele prachtige antieke kabinetten die een verrassend tintje geven aan uw interieur. Wij zijn gevestigd aan de Hoevelakenseweg 194 te Terschuur (Gemeente Barneveld). Een bezoekje aan Heineman antiek is altijd de moeite waard.

Bekijk ons assortiment

Praktisch, degelijk en mooi
Antieke kabinetten staan heel elegant in uw woonkamer. Door hun vorm en kleur passen ze overal en in elk interieur. De antieke kabinetten van Heineman Antiek verlenen ook aan een modern interieur een smaakvol en verrassend accent. Een antiek kabinet is daarnaast ook praktisch voor het opbergen van bijvoorbeeld uw servies. Door het vakmanschap in de Engelse restauratie ateliers zijn onze antieke kabinetten in prima conditie. Vervaardigd uit houtsoorten zoals eiken- mahonie- of notenhout en afgewerkt in zijdeglanslak zijn zij al snel de blikvanger in uw huis.

Uitgebreid assortiment
De collectie van Heineman Antiek voldoet aan de groeiende vraag naar exclusieve, leefbare interieurs. Wij zijn vooral gespecialiseerd in Engelse kabinetten, kasten, ladekasten, boekenkasten, bureaus, tafels, stoelen en kleinmeubelen. Het merendeel van onze collectie stamt uit de periode van 1800 tot 1880. Soms zitten er ook wel iets oudere of jongere meubels bij.