Antiek Winkel

Hieronder ziet u een aantal foto's van onze antiek winkel in Terschuur, kom vrijblijvend kijken naar onze mooie collectie Engels Antieke meubelen. Onze antiek winkel is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Antiek kopen

Neemt u liever de tijd om al onze pracht exemplaren te bekijken? U kunt er bij ons ook voor kiezen om een persoonlijke afspraak te maken en onze showroom te bekijken. Wij heten u van harte welkom. We vertellen u graag persoonlijk meer over onze meubelen en helpen u te vinden wat u zoekt. 

Antieke meubelrestauratie

Naast dat u in onze showroom terecht kunt om antiek te kopen, restaureren we ook uw antiek. We hebben een goed uitgeruste welkplaats en gespecialiseerde vakmensen. Na de restauratie kunt u weer jaren genieten van uw meubelen. Daarnaast is meubelrestauratie ook duurzamer dan wanneer u nieuwe meubels koopt. Gun uw antieke meubels dus een nog langer leven en laat ze door onze vakmensen restaureren.

Nieuw antiek elke 4-6 weken

Elke 4-6 weken krijgen we nieuwe antieke meubelen binnen in onze showroom. Dus vindt u niet direct waar u naar op zoek bent? Kijk dan gerust op een later moment nog eens op de website of informeer in onze showroom naar nieuwe items.

Uiteraard bent u ook altijd welkom om langs te komen in de showroom. Maak van te voren een afspraak, dan weet u zeker dat we alle tijd voor u hebben.