Antiek Restauratie

Al meer dan 55 jaar restaureren wij zelf een groot gedeelte van de meubels die wij in de verkoop hebben. Naast onze winkel hebben wij de afdeling antiek restauratie. Een ruime afdeling waar we goed geoutilleerd zijn om de meubels weer in een perfecte staat te brengen.

Wij zijn gespecialiseerd in restaureren van antiek uit de periode 1800 tot 1880, maar ook voor het restaureren van oudere- en/of nieuwere meubels kunt u bij ons terecht. Kort geleden zijn we ook begonnen met de restauratie van antieke meubels voor particulieren.


Uw antiek restaureren voor een perfecte staat

Graag uw antieke meubels opknappen? U kunt in dat geval contact met ons opnemen. Vrijblijvend beoordelen wij uw meubel op de werkzaamheden en maken op basis daarvan een kostenoverzicht, zodat u duidelijk weet waar u aan toe bent. Het herstellen van uw meubilair is in goede handen door de antiek restauratie van Heineman Antiek.

Het restaureren van uw antieke meubels is ook nog eens ontzettend duurzaam. U verlengd de levensduur van uw antiek zodat u er nog jaren van kunt genieten. 

Foto's