Antiek Restauratie

Al meer dan 55 jaar restaureren wij zelf een groot gedeelte van de meubels die wij in de verkoop hebben. Naast onze winkel hebben wij de afdeling antiek restauratie. Een ruime afdeling waar we goed geoutilleerd zijn om de meubels weer in een perfecte staat te brengen.

Wij zijn gespecialiseerd in restaureren van antiek uit de periode 1800 tot 1880, maar ook voor het restaureren van oudere- en/of nieuwere meubels kunt u bij ons terecht. Kort geleden zijn we ook begonnen met de restauratie van antieke meubels voor particulieren.


Uw antiek restaureren voor een perfecte staat

Graag uw antieke meubels opknappen? U kunt in dat geval contact met ons opnemen. Vrijblijvend beoordelen wij uw meubel op de werkzaamheden en maken op basis daarvan een kostenoverzicht, zodat u duidelijk weet waar u aan toe bent. Het herstellen van uw meubilair is in goede handen door de antiek restauratie van Heineman Antiek.

Het restaureren van uw antieke meubels is ook nog eens ontzettend duurzaam. U verlengd de levensduur van uw antiek zodat u er nog jaren van kunt genieten. 

Foto's

 

Beoordeling voor de restauratie van antieke meubelen 

Heineman Antiek heeft een goed ingerichte werkplaats waar de antiek restauratie plaatsvindt. Wij brengen uw antiek weer in perfecte staat.  Sinds kort kunnen ook de particulieren met hun te restaureren antiek bij ons terecht. 

  • Wij controleren de restauratie van uw antiek.
  • Maken op basis van onze waarnemingen een kostenoverzicht.
  • U weet precies wat uw uitgaven zullen zijn.

Benieuwd hoe wij uw antieke meubels restaureren? Neem direct contact op

Elke 4-6 weken nieuwe meubels

Heineman Antiek heeft zich gespecialiseerd in antieke meubels uit Engeland. Elke 4-6 weken krijgen wij nieuwe meubels om onze voorraad aan te vullen. Door de tijdloze uitstraling van onze meubels, zijn zij goed te combineren met eigentijdse modellen.